Magyar Lupus Egyesület
SLE-vel élők civil szervezete

Szeptemberi találkozónkról

Ez évi harmadik találkozónk szeptember 27-én volt megszokott helyünkön, az ORFI Lukács Klubban. Ezen a napon négy előadást hallhattunk.
Első előadónk Hevér Krisztina, egyesületünk nemzetközi kapcsolattartója volt. „Európából jöttem, betegségem címere: lupus” című előadásában a 19. Lupus Europe konferenciáról számolt be, diavetítéssel. (Krisztina Pillangó című magazinunkban is írt egy szép összefoglalót a rendezvényről, az írás a lap 8. oldalán olvasható.)
Második vendégünk Dr. Czeizel Endre, nemzetközi hírű orvos-genetikus volt. Megtelt a Lukács Klub terme. Professzor Urral már régóta egyeztettünk előadásról. Nagyon örülünk, s nagy megtiszteltetés számunkra, hogy elfogadta meghívásunkat, s kiváló előadást tartott számunkra. Előadásának címe: „A genetika forradalma” volt. Ezúton is köszönjük Professzor Úrnak, hogy eljött hozzánk, s színvonalas előadást tartott nekünk!


Dr. Czeizel Endre

Harmadik előadónk Szabados Éva volt, aki az „Ekolosztrum – a természet intelligenciája” címmel tartott termékbemutatóval egybekötött előadást. (Az Ekolosztrumról is olvashatnak bővebben Pillangó című magazinunkban.)
Negyedik előadónk Damásdi Ildikó volt, aki az „Egészségmegőrzés, az aloe vera szerepe” címmel tartott termékbemutatóval egybekötött előadást. Köszönjük neki és Botkáné Németh Valéria betegtársunknak az előadást.
Ezen a találkozónkon is tartalmas előadásokban lehetett része annak a több mint 100 embernek, aki ellátogatott az ORFI Lukács Klubba. Sok szeretettel várunk mindenkit negyedik találkozónkra is, november 29-én, 13-16 óráig.

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató