Magyar Lupus Egyesület
SLE-vel élők civil szervezete

Adó egy százalék

Kedves betegtársunk, segítőnk!

Mint ahogy mindig – mindenhol hirdetjük: „Csak egyet kérünk, az adó egy százalékát!” Sajnos tíz adófizetőből hat nem adja oda az adó egy százalékát non-profit szervezeteknek. Az egy százalék felajánlása nem kerül semmibe, de nagyon sokat segíthet vele, hiszen a – mindenkinek hasznos – közhasznú munka elvégzése válik ezáltal könnyebbé. Terveink megvalósításához nagy szükségünk van erre a bevételre. Bár az utóbbi időben több pályázati forrást is nyertünk, de mégis az adó egy százalékos bevételünk a legbiztosabb forrás.
A felajánlott összegeket kizárólag (kézzel fogható) tárgyi eszközökre, kiadványokra használjuk fel. A Magyar Lupus Egyesületben mindenki ingyenesen, társadalmi munkában végzi feladatát. Senki sem kap bér jellegű kifizetést (munkabér, megbízási költség, béren kívüli juttatás, tiszteletbér, stb.).
Kérjük Önt, mint adófizető honfitársunkat, hogy a személyi jövedelem-adója egy százalékát ajánlja fel a Magyar Lupus Egyesületnek, illetve informálja családját, rokonait, barátait, kollégáit, ügyfeleit, stb. az adó egy százalék felajánlásának fontosságáról és szükségességéről! Gondoljon ránk adóbevallása kitöltésekor!

Adószámunk: 18157860-1-06   MAGYAR LUPUS EGYESÜLET

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató